ANA SAYFA > SPOR > ŞİMŞEK: "OFOEDU KALMALI, ARS DA KARARSIZIM..."

ŞİMŞEK: "OFOEDU KALMALI, ARS DA KARARSIZIM..."

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
ŞİMŞEK:

Karşıyaka'da teknik direktör Yusuf Şimşek, sözleşmesi devam eden iki yabancı futbolcudan Ofoedu'nun kesinlikle takımda tutulmasını istedi. Şimşek, Ars konusunda ise kararsız oluğunu ifade etti.

Ars'tan daha iyi bir santrfor bulunması halinde Hollandalı futbolcuyla vedalaşabilecek olan Karşıyaka'da yönetim, Ofoedu'nun geçen sezondan sarkan alacağını bu hafta içinde yatırarak oyuncuyu takımda tutmayı hesaplıyor. Ofoedu kalırsa bu ligde üst üste iki sezon kadroda yer alan ilk yabancı olacak. Nijeryalı futbolcu yeşil kırmızılı formayla 8, Ars 9 gol kaydetti.
İç ve dış transferde yaptığı görüşmelerden henüz sonuç alamayan yöneticiler yeni haftayla birlikte gaza basacak. Burak ve Ahmet'le ilk görüşmede anlaşamayan teknik heyet Servan, Erdi, Mustafa ve Caner ile görüşme yapacak. Mustafa ile Caner'in kalma ihtimali zayıf. Dış transferde Fethiyeli Onur Okan ve Çaykur Rizespor'lu Loriya'dan eli yanan Karşıyaka yine geçen yıl Fethiyespor'da oynayan Artun Akçakın'ı gündeme aldı. Gençlerbirliği'den kiralık olarak Fethiye'de forma giyen, Bucaspor'un da talip olduğu 21 yaşındaki forvet ligde 8 gol attı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Haber Bulunamadı
Sonraki Haber SESSİZLİKTE DANS FARKINDALIĞI...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?