ANA SAYFA > SPOR > Şimşek: Böyle taraftar hiçbir takıma nasip olmaz

Şimşek: Böyle taraftar hiçbir takıma nasip olmaz

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Şimşek: Böyle taraftar hiçbir takıma nasip olmaz

Karşıyaka'da yeni sezon öncesi tesislerdeki saha ve kamp merkezini elden geçiren yöneticilerin yüreği geçtiğimiz gün taraftarın yaptığı antrenman ziyaretinde ağızlarına geldi.

Sahaya giren yüzlerce taraftar, meşaleler ve işaret fişekleriyle geceyi aydınlatarak oyunculara sevgi gösterisinde bulundu. Meşalelerin bir kısmı zemine düştü. Zeminin bozulmaması için tesiste hazırlık maçı oynamaktan kaçınan yeşil kırmızılılar şov sonrası sahayı kontrol etti.

Zeminde yanan yer bulunmaması teknik heyet ve yönetimi sevindirdi. Teknik direktör Yusuf Şimşek, "Sahamızda sıkıntı yok. Saha bulunur ama böyle taraftar hiçbir takıma nasip olmaz" dedi. Çiğli Anemon Otel'de kamp yapan Karşıyaka bu hafta tesiste yenilenen kamp merkezine yerleşecek. Karşıyaka, 19 Ağustos'ta U21 takımı, 22 Ağustos'ta Turgutlu'da Turgutluspor'la özel maç oynayacak.

Alternatif kaleci arayan Karşıyaka önceliği Gençlerbirliği'nden Ferhat'a veriyor. Başkent temsilcisi Ferhat'ı kiralık göndermekle ilgili kararı haftaiçi verecek. Gençlerbirliği yine Karşıyaka'ın listesindeki stoper Hikmet'i ise bırakmıyor. Yönetimin Mersinli file bekçisi Behram ve Akhisarlı Evren'le temasları sürüyor. Stoper listesinde Çaykur Rizeli Cenk Güvenç de var.

Karşıyaka'daki sözleşmesini tek taraflı feshederek ülkesinin Nec Nijmegen takımına transfer olan Hollandalı Ars, yeni sezona golle başladı. Tecrübeli golcü Hollanda 2'nci  Ligi'nde takımının Volendam'ı 2-0 yendiği maçta 16'ıncı dakikada ağları sarstı. Yeşil kırmızılılardan yaklaşık 60 bin euro alacağı bulunan santrfor FIFA kanalıyla tazminat ve gelecek sezon ücretini talep etme yoluna başvurmadı. Ars, alacağı için yerel mahkemeye dava açtı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Orkide, Türkiye'nin yağdaki ihracat devi oldu...
Sonraki Haber Erten: Çok geç olmadan KSK için el ele vermeliyiz…

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?