ANA SAYFA > SPOR > Silivrispor - Karşıyaka maçı öncesinde hakem krizi…

Silivrispor - Karşıyaka maçı öncesinde hakem krizi…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Silivrispor - Karşıyaka maçı öncesinde hakem krizi…

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu, 27 Ocak Cumartesi günü oynanacak Silivrispor-Karşıyaka maçına Kahramanmaraş bölge hakemi Ali Karatutlu'yu görevlendirdi. Silivrispor Kulübü bu karara tepki gösterdi, hakemin değiştirilmesini talep etti.

9 puanla ligin son sırasında bulunan Silivrispor, kendisinden 3 basamak yukarıda yer alan 15 puanlı Kahramanmaraşspor ile düşme yarışında kıyasıya bir rekabet sürdürürken, Kahramanmaraşlı olan Ali Karatutlu'nun Karşıyaka maçını yönetmesine tepki gösterdi ve TFF'ye hakem değişikliği başvurusunda bulundu.
Silivrispor Kulüp Başkanı Akgün Duru, TFF'ye gönderdiği dilekçede, "TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta 27/01/2018 Cumartesi günü oynayacağımız Karşıyaka müsabakasına atanan Ali Karatutlu isimli hakemimizin iyi niyetli maç yöneteceğinden şüphemiz yoktur. Hakemin, ligdeki rakibimiz olan Kahramanmaraşspor ile aynı bölgeden olmasından ötürü kamuoyunda oluşan tepkiler nedeniyle değiştirilmesini talep etmekteyiz" dedi.
TFF'nin bu başvuruya nasıl bir yanıt vereceği merak konusu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'ya ceza geldi...
Sonraki Haber Karşıyaka'nın genç kızları Arkas'a şans tanımadı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?