ANA SAYFA > GÜNDEM > Şiddetli yağışlar geliyor

Şiddetli yağışlar geliyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Şiddetli yağışlar geliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün beş günlük hava tahminlerine göre Karşıyaka'da Perşembe günü şiddetli yağış olması bekleniyor.

Önümüzdeki 5 günün en düşük sıcaklığının görüleceği bugün, hava kirliliği sebebiyle bazı bölgelerde duman birikmeleri yaşanması bekleniyor. Yarın ise Karşıyaka bölgesinde parçalı bulutlu bir hava hakim olacak. Çarşamba günü yağmurun yavaş yavaş yüzünü göstermesi bekleniyor. Aynı gün rüzgarın da hızını arttırması vatandaşlara zor anlar yaşatabilir. Perşembe günü kuvvetli rüzgarla birlikte kuvvetli sağanak yağış görülmesi bekleniyor. Cuma günü ise hem rüzgarın yavaşlayacağı hem de güneşin yeniden yüzünü göstereceği tahmin ediliyor. Karşıyaka'da önümüzdeki beş gün için yayınlanan hava tahminleri şöyle:

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Köy yollarına Büyükşehir dokunuşu
Sonraki Haber Metin Oktay Turnuvası sona erdi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?