ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Sıcakkan'da perde hiç kapanmıyor

Sıcakkan'da perde hiç kapanmıyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sıcakkan'da perde hiç kapanmıyor

2004 yılından bu yana her ay farklı bir çocuk tiyatrosu sahneleyen Sıcakkan Sanat Çocuk Tiyatrosu, her yıl olduğu gibi bu yıl da Alsancak, Bornova, Buca, Gaziemir, Karşıyaka, Konak, Narlıdere’de programına devam ediyor.

Sıcakkan Sanat Çocuk Tiyatrosunun 2014-2015 sezonunda izleyici sayısı 85bine ulaştı. Tiyatronun kurucusu Dokuz Eylül Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü mezunu Erçin Sıcakkan, tiyatro sezonunu Ekim ve Mayıs aylarıyla sınırlandırmayıp yaz döneminde de tiyatro sahnelediklerini ve beklentilerinin üstünde seyirciye ulaştıklarını; böylece, yazın İzmir’de sanat etkinliği yapılamayacağına dair genel kanıyı kırdıklarını dile getirdi.

Erçin Sıcakkan, bu yıl da her ay farklı bir oyun sahneleyerek çocukları 12 ay boyunca tiyatroyla buluşturacaklarını belirtti.

14 Eylül Pazartesi günü “Renkler Dünyası” isimli oyunla sezonu başlatan Sıcakkan Sanat Çocuk Tiyatrosunun diğer oyunları sırasıyla şöyle; Eğlenceli Okul, Bu Dünya Bizim, En İyi Arkadaş, Vitaminler mi Mikroplar mı?, Çılgın Arabalar,Tiyatro ve Biz, Haydi Herkes Parka, Rüyalarım Çok Güzel, Şeker Çocuk, Altın Kalpli Fil, Tatil Sevdası.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da trafolar sanat eserine dönüşüyor
Sonraki Haber Türkiye'de ilk olan "iBG-izmir" açıldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?