ANA SAYFA > SPOR > SGK Borçlarını yapılandıran KSK yönetimi haczi kaldıramadı

SGK Borçlarını yapılandıran KSK yönetimi haczi kaldıramadı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
SGK Borçlarını yapılandıran KSK yönetimi haczi kaldıramadı

Karşıyaka'nın Torba Yasa sayesinde Sosyal Güvenlik Kurumu’na olan borçlarını yapılandırıp Futbol Federasyonu ile Basketbol Federasyonu gelirlerinin üzerindeki haczi kaldırma hesabı tutmadı.

Yönetimin başvurusu doğrultusunda borçları yapılandıran SGK, her 2 federasyonunun gelirlerine koyduğu haczi kaldırmadı. Söz konusu gelirlerin serbest kalması halinde eski sporcu alacakları ile piyasa borçlarını ödemeyi planlayan yönetim de hayal kırıklığı yaşadı.

Yapılan anlaşmaya göre 4.2 milyon TL’lik SGK borcunu 42 eşit taksitle ödeyeceklerini söyleyen Başkan Fatih Diniz, şunları söyledi: 'Faiz yükü çok arttığı için yapılandırmaya rağmen borcumuz çok fazla azalmadı. SGK, gelirlerimizdeki haczi kaldırmazsa yapılandırmanın anlamı olmayacak. Hem geçmiş ve güncel borçları düzenli ödeyeceğiz, hem de gelirlerimizdeki ipotek devam edecek. Bu durumda kamu borçları erirken, diğer borçlar artacak. Kurumdan anlayış bekliyoruz.'

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İZSU'dan açıklama: Suyumuz temiz, güvenle içebilirsiniz
Sonraki Haber 4.İzmir Doğaçlama Tiyatro Festivali başlıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?