ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > ''Şeytan Tüyü'' İzmir'e geliyor

''Şeytan Tüyü'' İzmir'e geliyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
''Şeytan Tüyü'' İzmir'e geliyor

Senaryosu Armağan Tunaboylu’nun 2004 yılında yayımlanan “Yıldız Cinayetleri” isimli kitabından uyarlanan “Şeytan Tüyü” filmi 18 Mart’ta ayında vizyona giriyor.

Mustafa Üstündağ, Güven Kıraç, Şükran Ovalı, Beyti Engin, Tuğrul Tülek, Ayşe Melike Çerçi, Erdal Tosun, Derya Karadaş, Selen Uçer, Emre Şen, Burak Güneş, Serkan Dağlı, Anıl Çelik, Muhittin Korkmaz, İrem Kahyaoğlu, Murat Serezli, Nazım Hikmet Yıldırım ve Haldun Dormen gibi zengin bir oyuncu kadrosuna sahip “Şeytan Tüyü”incelikli ve aksiyon dolu bir komedi.

FİLMİN BAŞROL OYUNCULARI İZMİR’E GELİYOR

18 Mart Cuma günü vizyona girecek olan Şeytan Tüyü filminin başrol oyuncularının katılacağı İzmir seyircili gösterimi Devajans Bütünleşik Pazarlama İletişimi organizasyonu ile İzmir Optimum Outlet’te gerçekleştirilecek. Saat:16.10’da Cinemaximum salonlarında gerçekleştirilecek olan gösterimin biletleri Cinemaximum.com.tr ve sinema gişesinde satılıyor.

KAHKAHA ve BOL AKSİYON

Aracılık yaptığı kızları semtin ağır abisine emanet eden ve ardından sermayelerinden birinin öldürülmesi üzerine baş şüpheli durumuna düşen Metin’in (Mustafa Üstündağ) başından geçen trajikomik olayları konu alan komedi filmi Şeytan Tüyü, bol aksiyonlu sahneleri durumsal komedi tadındaki esprileri ile  izleyicilere bol kahkaha vaad ediyor. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Balık, ''Seafood Expo North America 2016 Fuarı’’na Damga Vurdu
Sonraki Haber Sındır'dan akademisyenlerin tutuklanmasına çok sert tepki

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?