ANA SAYFA > ALIŞVERİŞ > Sevgiliye nostaljik hediyeler Bostanlı'da

Sevgiliye nostaljik hediyeler Bostanlı'da

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sevgiliye nostaljik hediyeler Bostanlı'da

Bostanlı'da 14 Şubat Sevgililer Günü öncesi el yapımı, retro ve antika ürünlerinin sergilendiği hediyelik eşya pazarı kuruldu. Her yaştan çiftin ziyaret ettiği pazarda ebru tasarımları, kağıttan yapılan tablolar ve ahşap eserlerin yanı sıra antika eşyalar da yer aldı.

14 Şubat Sevgililer Günü'ne sayılı günler kala sevgilisini hediyelerle mutlu etmek isteyenler pazarı ziyaret ederek tezgahtaki ürünleri inceledi. Genç, yaşlı ve orta yaş grubundan müşterilerin pazara gelip, alışveriş yaptığını anlatan Ata Önder Uğurer, farklı dönemlere ait antika, ikinci el eşyalar ile halıların yoğun ilgi gördüğünü söyledi. Uğurer, bakır malzemeler, Osmanlı ocakları, pirinç şömine, maşa takımı, teneke kutular ve şamdanları sergilediklerini belirtip, "Burada 100 liradan 10 bin liraya kadar ürün bulabilirsiniz. Herkesin bütçesine uygun hediyelikler var. Bizim ürünler antika olduğu için fiyatlar biraz daha yüksek. Dokuma halılar 300 liradan başlıyor 3 bin liraya kadar çıkıyor" dedi. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İduğ: Bizi izlemeye devam edin
Sonraki Haber Karşıyaka'da Erdoğan alkış topluyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?