ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka'da Erdoğan alkış topluyor

Karşıyaka'da Erdoğan alkış topluyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'da Erdoğan alkış topluyor

Üst üste ikinci galibiyetini 1877 Alemdağspor deplasmanında unutulmayacak bir 90 dakika sonrası alarak Play-Off hattındaki yerini koruyan Karşıyaka'da kaleci Erdoğan, performansıyla alkış topluyor.

Geçen sezon profesyonel kariyerinde ilk kez forma giyen 22 yaşındaki file bekçisi lig ve Play-Off'taki 36 maçın tamamında 90 dakika oynadı. Sezon içinde 5 ve 6 maçlık gol yememe serileri yakalayan genç file bekçisi, takımın Play-Off oynayıp 2'nci Lig kapısına kadar gelmesine büyük katkı yaptı.

Bu sezona yine yeşil-kırmızılıların as kalecisi olarak başlayan Erdoğan, ilk yarıda eldivenleri 6 maç üst üste sürpriz bir şekilde Mehmet'e kaptırdı. Mehmet, 8 Aralık'ta 4-2 kaybedilen Belediye Derincespor deplasmanında hatalı goller yeyince kaleyi tekrar alan Erdoğan, bir daha kaptırmadı. Kaf-Kaf, Erdoğan'ın eldiven giydiği son 5 maçta 3 galibiyet, 1 beraberlik, 1 yenilgi alırken genç kaleci son Alemdağspor deplasmanının 90+4'üncü dakikasında kurtardığı penaltıyla 2-1'lik galibiyetin mimarı oldu.

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Sevgiliye nostaljik hediyeler Bostanlı'da
Sonraki Haber Kent Konseyi Kadın Meclisi yeni yöneticilerini seçti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?