ANA SAYFA > SPOR > Sevenleri uğurladı...

Sevenleri uğurladı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sevenleri uğurladı...

Karşıyaka Voleybol şube yöneticisi ve İzmir’in tanınmış sigortacılarından Rasih Mardinçelebi bugün sevenleri tarafından toprağa verildi.

Önceki akşam arkadaşının evinde ölü bulunan ve ölüm sebebi otopsi sonucunda belirlenecek Rasih Mardinçelebi 40 yaşında ve bir kız çocuk babasıydı.
Sigorta camiası ve yöneticiliğini yaptığı Karşıyaka voleybol şubesi tarafından çok sevilen ve yardımsever kişi olarak bilinen Mardinçelebi’nin cenazesine ailesi, sigorta camiasının yöneticileri, Karşıyaka Voleybol şube başkanı Serkan Ergüven ve Yönetim kurulu üyeleri tam kadro,  A Takım Antrenörü ve Bayan A Voleybol takımı, çok sayıda sevenleri katıldı.
Rasih Mardinçelebi naaşı Bostanlı Beşikçioğlu Camii de kılınan ikindi namazının ardından Doğançay mezarlığına defnedildi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber 9 Eylül Yarı Maratonu'nun yarışma takvimi belli oldu
Sonraki Haber 6.Ildırı Kültür ve Sanat Festivali büyük ilgi gördü

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?