ANA SAYFA > İZMİR > Sertel'e Azerbaycan'dan destek

Sertel'e Azerbaycan'dan destek

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sertel'e Azerbaycan'dan destek

Azerbaycan’da 10 yıla yakın süredir yayın yapan ve ülkenin önde gelen internet haber portallarından biri olan modern.az, İzmir’de yaşayan Azerbaycanlıların CHP İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Atila Sertel’i desteklediğine dair haber yaptı. Azerbaycan’da yayın yapan çeşitli internet siteleri ve gazeteler de kullanılan haberlerde ülkede bilinen ve sevilen Atila Sertel’in parlamentoya girmesinin önemli olduğuna vurgu yapıldı.

Türkiye’de yaşayan ve oy kullanma hakkına sahip olan Azerbaycanlıların 7 Haziran’da yapılacak seçimlere aktif olarak katkı koyacaklarının ifade edildiği haberde, İzmir’de yaşayan Azerbaycanlıların Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanlığını yaptığı dönemde Azerbaycan’a çok sayıda ziyaret gerçekleştiren ve üst düzey temaslarda bulunan Atila Sertel’i destekleyecekleri belirtildi.

Atila Sertel’in gerek İzmir’de düzenlenen sergi ve panellerle gerekse Azerbaycan’da yapılan uluslararası toplantılara katılımıyla Azeriler tarafından tanınırlığının ve sevilirliğinin yüksek olduğu vurgulanırken, Sertel’in iki ülke arasındaki gazetecilerin ve halkların ilişkilerinin güçlenmesinde önemli katkılar koyduğu ifade edildi.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Sındır: İneği ithal, samanı ithal, ayranı milli Türkiye!
Sonraki Haber Ağır'dan İz'ler büyülüyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?