ANA SAYFA > İZMİR > Sertel: Yazma dönemi bitti şimdi çözme zamanı

Sertel: Yazma dönemi bitti şimdi çözme zamanı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sertel: Yazma dönemi bitti şimdi çözme zamanı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Atila Sertel, “Yaşamım boyunca haksızlıkların karşısında durdum. 37 yıllık meslek hayatım boyunca yazarak, konuşarak ülkenin ve insanlarımızın sorunlarını kamuoyuna aktardım. Kalemi elimden asla bırakmayacağım ancak şimdi yazma, çizme dönemi bitiyor ve Milletvekili olduğum takdirde çözme dönemi başlıyor” dedi.

CHP İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Atila Sertel, seçimlere sayılı günler kala temposunu daha da artırarak çalışmaya devam ediyor. İzmir 2. Bölge’de ilçe ilçe, mahalle mahalle dolaşıp, CHP iktidarını anlatan Atila Sertel, kentin önemli dinamikleriyle de bir araya geliyor. Son olarak Tüm-Yerel-Sen ve Birleşik Kamu-İş Sendikası yöneticilerini ziyaret eden Atila Sertel, burada yoğun bir ilgi ile karşılandı.

“BERABER YÜRÜYECEĞİZ”

Örgütlü gücün önemini bildiğini ve daima desteklediğini ifade eden Atila Sertel, şunları söyledi; “1989 yılında henüz 32 yaşındayken İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde Basın-Halkla İlişkiler Daire Başkanı oldum. O yıllardan bu yana memurların sendikalı olmasını savundum. O zamanlar ‘memur sendikalı olur mu’ deniliyordu ama şimdi memurlarımızın da sendika güvencesine kavuştuğunu görüyoruz. Türkiye’de uzun yıllardır Sosyal Demokrat anlayış iktidar olamıyor. Bu nedenle Türkiye’deki sendikalı sayısı 6 milyon 800 binden 700 binler seviyesine kadar geriledi. 1 Kasım seçimlerinde CHP iktidarı ile bu eksiklik giderilmiş olacak. Türkiye taşeron sistemini yasaklayan, sarı sendikaları yok eden, örgütlülüğü destekleyen, işçinin, memurun, emeklinin sosyal ve sendikal haklarına kavuşmasını önemseyen bir iktidar ile yönetilmeye başlayacak. 1 Kasım seçimleri bütün bunlar için tarihi bir fırsat. Bizim yolumuz iktidar yoludur ve bu yolda sizlerle beraber yürüyeceğiz.”

ÇÖZÜM CHP İKTİDARI

Gazetecilik mesleği gereği toplumun sorunlarını irdeleyen, çözüm önerileri sunan bir yapıda olduğunu ifade eden Atila Sertel, “Atila Sertel olarak hiç kimseye boyun eğmedim. Haksızlıkların karşısında durdum. 37 yıl boyunca gazeteci olarak toplumun, ülkenin sorunlarına eğildim, irdeledim ve yazdım. Kalemi elimden asla bırakmayacağım ancak şimdi yazma, çizme dönemi bitiyor ve Milletvekili olduğum takdirde sorunları çözme dönemi başlıyor. Hem gazetecilerin sorunlarının hem de İzmirli’nin sorunlarının çözümü noktasında diğer milletvekillerimizle birlikte İzmir-Ankara arasında köprü olacağım. CHP iktidarına inanıyorum ve CHP iktidarında tüm sorunlarımız çok daha kolay çözülecek” diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Gazeteciler “Cumhuriyet”e pedal çeviriyor
Sonraki Haber Çocuğunuzu alerjiden koruyabilirsiniz

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?