ANA SAYFA > GÜNDEM > Sertel, Karşıyaka'da CHP'liler ile buluştu başkan Akpınar'ı ziyaret etti

Sertel, Karşıyaka'da CHP'liler ile buluştu başkan Akpınar'ı ziyaret etti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sertel, Karşıyaka'da CHP'liler ile buluştu başkan Akpınar'ı ziyaret etti

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı Atila Sertel, seçim çalışmalarına ve ziyaretlerine tüm hızıyla devam ediyor.

Gittiği her yerde büyük bir ilgi ve sevgiyle karşılanan Atila Sertel’in duraklarından biri de Karşıyaka oldu. Özellikle Silivri sürecinde Karşıyakalıların büyük desteğini alan ve Silivri’ye yüzlerce Karşıyakalı ile birlikte giden Atila Sertel’in CHP Karşıyaka İlçe Başkanlığı’na yaptığı ziyarete de ilgi yoğundu. Salonu dolduran ve bir kısmının da ayakta dinlemek zorunda kaldığı Sertel’in konuşması sık sık alkışlarla kesildi.
Konuşmasına Karşıyaka’yı överek başlayan CHP İzmir 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı Atila Sertel, “Karşıyakalı olmak yurtsever olmayı getirir. Karşıyakalı olmak bir sevda, Karşıyakalı olmak bir ayrıcalık. Ne mutluki Karşıyaka gibi bir ilçemiz var” dedi.

7 Haziran’da CHP’nin temiz iktidarının kurulacağına yürekten inandığını belirten Atila Sertel, şunları söyledi:
“Çok acılar çektik. İnsanlarımız işsiz kaldı. Çocuklarımız atanmadı. İzlanda’nın nüfusu kadar (372 bin) öğretmenimiz atanmayı bekliyor. Çocuklarımızın emeklerini çaldılar. Çocuklarımızı gazladılar, fişlediler, öldürdüler. Çocuklarımızı vuranlardan, onların geleceklerini karartanlardan, işçilerimizin, emeklilerimizin cebinden çalanlardan mutlaka hesap soracağız. İnsanlarımıza makarna, kömür vermek için değil onlara iş, aş vermek için, onları üretime katmak için iktidar istiyoruz. Ve temiz bir Türkiye, temiz bir siyaset ve temiz bir iktidar için 7 Haziran’da CHP’yi iktidar yapacağız.”

Üyelerden ön seçimde oy verecekleri isimleri önce beyin süzgecinden geçirmelerini isteyen Atila Sertel, “Seçeceğiniz kişileri önce beyin süzgecinizden geçirin. Özgür iradenizi kullanın. Sonra yüreğinize yazın. Yüreğinize yazdığınızı kağıda yazmak kolay. Listelere mutlaka kadın adayları yazın. Kim kadın adayları küçümser, kendini küçümser! Kim genç adayları küçümser, kendini küçümser! Kadınlarımız Meclis’te daha çok yer almalı. Kadınlarımız hayatın her alanında daha çok var olmalı. Bu içten dileklerimle tüm kadınlarımızın Kadınlar Günü’nü de kutluyorum” diye konuştu.
CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Mustafa Özuslu da, ön seçimin partiye, hareket ve heyecan getirdiğini vurgulayarak, “Örgüt ağırlığını koydu ve son söz, son karar benim dedi. Örgüt yeniden ayağa kalktı. Ön seçimden çıkacak güçlü isimlerle 7 Haziran’da ‘Cumhuriyet’i 90 yıllık reklam arası’ olarak görenlerin iktidarına son vereceğiz” diye konuştu.

Atila Sertel, CHP Karşıyaka İlçe Başkanlığı’nda yaklaşık 45 dakika süren toplantının ardından Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar’a da nezaket ziyaretinde bulundu. Başkan Akpınar, Sertel’e hayırlı olsun ve başarı dileklerini iletirken, “Kentle bütünleşmiş, siyasetin içinden gelmiş kişileri seçmeliyiz. Meclis’e en iyi arkadaşlarımızı göndermeliyiz. Atila Sertel gibi insanların Meclis’te olması gerektiğine inanıyorum” diye konuştu.
CHP İzmir 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı Atila Sertel Karşıyaka’daki temasları kapsamında, çarşı girişinde Dünya Kadınlar Günü nedeniyle açılan Kermes’i ziyaret etti. Sertel, emekçi kadınların gününü tek tek kutladı.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Filede Karşıyaka AG, Arkas'ı kolay geçti...
Sonraki Haber Kaf Kaf, Beşiktaş'ı ağırlıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?