ANA SAYFA > SPOR > Serkan Ergüven: ‘‘Voleybol şubesinin olmazsa olmazı altyapıdır...’’

Serkan Ergüven: ‘‘Voleybol şubesinin olmazsa olmazı altyapıdır...’’

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Serkan Ergüven: ‘‘Voleybol şubesinin olmazsa olmazı altyapıdır...’’

Karşıyaka Spor Kulübü’nde Voleybol Şube Başkanı Serkan Ergüven, hedefleri ve şubenin geleceğine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Genç, dinamik ve güçlü bir yönetim kurulu oluşturduklarını belirten Ergüven, “Elimizde Türkiye 2.si olan bir genç takımımız var, Gençlerimiz geçen sezon ligin ikinci yarısında A takımda da oynayarak tecrübe kazandılar. Bu genç kadromuzun tamamını koruyacağız. Yeni sezonda da geçen sene A takım deneyimi kazanan gençlerimize şans verip; teknik heyetimizin raporu doğrultusunda nokta transferlerle kadromuzu şekillendireceğiz." dedi.

Voleybol şubesinin olmazsa olmazının altyapı olduğunu söyleyen Ergüven, bu noktada kulübün yaşadığı tesis sıkıntılarının büyük bir problem oluşturduğuna vurgu yaptı. Ergüven sözlerine şöyle devam etti:
“Yalı’daki salon yıkılınca salonsuz kaldık. Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu’nundaki yoğun program nedeniyle sadece A takım düzeyinde burayı kullanabiliyoruz. Altyapı takımlarımızda sezon içinde salon sıkıntımızdan dolayı antrenmalarını gece geç saatlerde yapmak zorunda kaldı ve hepsi öğrenci olan sporcularımızın mağduriyeti sonucunda genç takım haricindeki takımlarımız İzmir finallerinde boy gösteremedi.  Aynı nedenden dolayı spor okulu öğrenci sayımız 300’lerden 80’lere düştü. Hatta Karşıyakalılığından şüphe duymadığımız çok önemli isimlerin çocuklarının çevre kulüplere kaydığını duyduk."

Salon sorununun bir an önce çözülmesi gerektiğinin altını çizen ve kulübün voleybol çalışmalarını sürdürebileceği salon konusunda Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar’dan destek sözü aldıklarını belirten Ergüven “Belediye başkanımızdan Zühtü Işıl Spor Salonu’nu voleybol takımlarımızın kullanabileceğine ilişkin söz aldık. Başkanımız Karşıyaka Voleybolunun geleceğinin temellerini sağlamlaştıracak adımı atmamıza yardımcı oldu. Kız çocuklarımızı salonsuz bırakmadığı için kendisine çok teşekkür ediyoruz " diyerek sözlerini noktaladı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Şemikler'in çehresini değiştiren seferberlik
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka altyapısında yeni dönem...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?