ANA SAYFA > SPOR > Serkan Ergüven: Telafisi olmayan bir maça çıkıyoruz

Serkan Ergüven: Telafisi olmayan bir maça çıkıyoruz

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Serkan Ergüven: Telafisi olmayan bir maça çıkıyoruz

Karşıyaka Spor Kulübü As Başkanı ve Voleybol Şube Başkanı Serkan Ergüven, Bayanlar Voleybol 1.Ligi 21.haftasında yeşil kırmızılıların oynayacağı THY maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Ligin ilk yarısında oynanan karşılaşmada yapılan hakem hatalarına dikkat çeken Ergüven "İstanbul’daki maçta yaşananları unutmuş değiliz. Öne geçtiğimiz her an da hakem kararları devreye girmişti. Baş antrenörümüz Tamer Çamlıbel oyundan, ben ve genel menajerimiz salondan atılmıştık. Buna rağmen son topa kadar mücadele eden takımımız sahadan 3-2 mağlup ayrılarak 1 puanı almıştı" dedi.
 
Ligin en fazla yatırım yapan takımlarından birisi karşısında yine kazanmaktan başka düşünceleri olmadığını belirten Ergüven sözlerine şöyle devam etti: "Playoff için telafisi olmayan bir maça çıkıyoruz. Kazanmaktan başka düşüncemiz yok. Taraftarımız arkamızda olduğu sürece yaptıklarımız ortada. Cumartesi günü büyük Karşıyaka taraftarıyla beraber hem ilk yarının rövanşını alacağız hem de Playoff’a dev bir adım atacağız."
PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka’da engelsiz sinema günleri
Sonraki Haber İzmirli 4 ürüne tescil...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?