ANA SAYFA > SPOR > Şensan: Somut destek yoksa ben de yokum

Şensan: Somut destek yoksa ben de yokum

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Şensan: Somut destek yoksa ben de yokum

Yeni sezon öncesi iç transferi bekleyen Karşıyaka'da yönetimde futbol şubesiyle bire bir ilgilenen isim olan Başkan Vekili Gökhan Şensan yol ayrımına geldi.

Geçen sezon futbolcu, teknik heyet ve personel maaşları, primler, deplasman masrafları ve tesis faturalarını karşılayan Gökhan Şensan, sürekli yaptıkları destek çağrılarına hiç yanıt alamadıklarını belirterek, "Göreve geldikten sonra geçen 18 ayda 6 eski yabancı futbolcunun alacağından FIFA'dan gelecek 30 puan silme ve küme düşürme cezalarının önüne geçtik. Borç batağıyla amatöre yuvarlanmak üzere olan takımı Play-Off'a taşıdık. Geçmiş yıllardaki gibi federasyona başvuran, antrenman boykotu yapan futbolcular hiç olmadı. Primler hiç aksamadı" dedi. Futbol altyapısını ve tesisleri ayağa kaldırdıklarını belirten Şensan, "Futbolda altyapı patentli kadroyla Play-Off oynarken altyapı takımlarımız da 1 yıl içinde gruplarında zirveye oynayıp Türkiye finallerine gider hale geldi. Tesisleri, balçık tarlası olarak devraldığımız antrenman sahasını eskisinden iyi hale getirdik. Tesiste elektrikler, sular hiç kesilmedi. Voleybol salonunu tamamladık. Kulübün vergi, SGK ödemeleri aksamadı. Büyükşehir Belediyesi'nin tesis yardımıyla tesiste inşaata başladık. Ancak futbol takımı özelinde hiçbir destek bulamadık. Tüm yük sadece futbol şubesinin omuzlarına kaldı. Aylardır kulübün lokomotif branşı futbol için vaatten başka birşey duymadım. Karar aşamasındayım. Yeni sezonda da böyle devam edecekse, somut destek yoksa ben de yokum" diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 1 Üzgün 1 Kızgın 0
Önceki Haber Kaymakam Çalışır ve Başkan Tugay yaşlıları ziyaret etti
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka'da yine Mahmuti sesleri...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?