ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Senfoni’den en güzel ''Aşk'' şarkıları

Senfoni’den en güzel ''Aşk'' şarkıları

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Senfoni’den en güzel ''Aşk'' şarkıları

İzmir Devlet Senfoni Orkestrası (İzDSO), İzmir Büyükşehir Belediyesi ortaklığıyla, 14 Şubat Sevgililer Günü için çok özel bir program hazırladı. Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde 14 Şubat Salı gecesi düzenlenecek konser saat 20.30’da başlayacak.

Ülkemizin en değerli şeflerinden biri olan Emin Güven Yaşlıçam yönetimindeki İzmir Devlet Senfoni Orkestrası'na solist olarak Mert Fırat ve Jülide Özçelik eşlik edecek. Gecede günün anlamına uygun en güzel ve en anlamlı aşk şarkıları seslendirilecek.

Bilet Satışı 9 Şubat’da başlıyor

Bu konserin bilet satışları, 9 Şubat Perşembe günü saat 10.00’da Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi, İzmir Sanat Merkezi,  Alsancak ve Karşıyaka D&R’larda, İsmet İnönü Sanat Merkezi gişeleri ile internet üzerinden www.aassm.org.tr  ve  www.biletinial.com adresinden aynı anda başlayacak.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir'de 5 bin 872 Uzman hekim var
Sonraki Haber CHP'li Sertel: TRT yönetimi akıl almaz işlere imza atıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?