ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Senfoni’de, cam bardaklarla müzik gecesi

Senfoni’de, cam bardaklarla müzik gecesi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Senfoni’de, cam bardaklarla müzik gecesi

İzmir Devlet Senfoni Orkestrası’nın (İzDSO) Nisan ayı ilk konseri, cam bardaklarla müzik yapan Polonyalı Szafraniec ikilisinin birbirinden farklı melodileriyle renklenecek. Bu muhteşem konser Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde 7 Nisan Cuma gecesi, saat:20.30’da Konak Belediyesi’nin katkılarıyla gerçekleşecek.

Türkiye’nin yetiştirdiği önemli şeflerden biri olan Hakan  Şensoy  yönetimindeki İzmir Devlet Senfoni Orkestrası'na, uluslararası düzeyde cam bardaklarla müzik yapan ilk ve tek ikili olan “GlassDuo” grubunun sanatçıları Anna -Arkadiusz  Szafraniec solist olarak eşlik edecek. Konserde, “GlassDuo”  grubunun seslendireceği eserlerin yanı sıra, E.Grieg  “Peer Gynt Suite No:1” ve M.Ravel “Bolero” yer alacak.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Yorgancılar: Dış politika sanayici açısından da çok önemli
Sonraki Haber MHP'li Karataş: Evet, Güçlü Türkiye demektir

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?