ANA SAYFA > SPOR > Şen: Faul düdükleri çok kolay çalınıyor

Şen: Faul düdükleri çok kolay çalınıyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Şen: Faul düdükleri çok kolay çalınıyor

Frutti Extra Bursaspor'a son saniyede yenilen Pınar Karşıyaka'da Yardımcı Antrenör Recep Şen mücadeleyi değerlendirdi.

Şen'in açıklaması şöyle: "Kendi sahamızda Frutti Extra Bursaspor'un ilk yarıda bu kadar iyi oynamasına izin vermememiz lazımdı. Onları da tebrik etmek lazım, çok iyi hazırlanmışlar. Bize karşı çok istekli ve arzulu oynadılar. İkinci yarıda kendi oyunumuzu oynayabildik. Maçın sonuna kadar kovaladık. Tabii 13-14 sayılı farklardan dönmeye çalışırken savunmada daha fazla enerji sarf etmek zorunda kalıyoruz.

Bu da hücumdaki seçimlerimizin bazen standart dışı olmasına sebep veriyor ama biz iyi bir takımız. İkincilik ve üçüncülük arasında büyük mücadele veriyoruz. Sezonu da buraya kadar çok iyi getirdiğimizi düşünüyorum.

Yanlış bir şey söylemek istemiyorum ama bu kadar eksik kadroyla mücadele ederken hakem arkadaşlarımızın standart dışı kararları bize sıkıntı yaşatabiliyor.

Özellikle en kritik oyuncularımızın çok kolay çalındığına inandığımız faul düdüklerine maruz kalmaları zaten eksik olan rotasyonumuz da daha da sıkıntı yaratıyor.

Yine de her şeye rağmen bu maçı kazanma noktasına getirdik. Kazanabilirdik de ancak iki defa son saniye atışıyla maçı kaybettik.

Üzgünüz. Frutti Extra Bursaspor'u tebrik ediyorum.”

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Başkan Tugay: Karşıyaka Çarşısı'nda yüksek risk söz konusu değil
Sonraki Haber Karşıyaka Belediye Meclisi üyeleri esnaf temsilcileriyle buluştu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?