ANA SAYFA > SPOR > Semra Aksu, Amerika'da şampiyon oldu!..

Semra Aksu, Amerika'da şampiyon oldu!..

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Semra Aksu, Amerika'da şampiyon oldu!..

Karşıyaka Spor Kulübü Divan Kurulu üyesi, eski rekortmen milli sporcu, Atletizm Federasyonunun eski başkanı, efsanevi atlet Semra Aksu'nun adını taşıyan yeğeni, tenisci Semra Aksu Amerika’da şampiyon oldu.

Amerika Birleşik Devletleri Kuzey Karolina Eyaletinde Raleigh’de yapılan Uluslararası Bayanlar Tenis Şampiyonası’nda Amerikalı rakibini finalde yenen Semra Aksu, şampiyonluktan sonra kendisini destekleyen Türk seyircilerle Türk Bayrağımızı dalgalandırdı. 
Semra Aksu’nun final maçını torunları ile birlikte izleyen Hüsnü Oral, “gururlandık. Karşıyakalı sporcu ile mutlu olduk. Kendisinin başarısını, şampiyonluğunu dostlarımızla beraber akşam yemeğinde kutladık. Hepimiz gururlandık, dostlarımıza duyururuz. Amerika Kuzey Karolina Eyaletinde  Baş Şehri Raleigh’de yapılan Uluslararası Bayanlar Tenis Şampiyonasında, önceki Atletizm Federasyonu Asbaşkanı Ali Aksu ve Dr. Aylin Çeçen Aksu’nun kızı , önceki Atletizm Federasyonu Başkanı,  Rüzgarın Kızı, Rekorları Kırılamayan Semra Aksu’nun yeğeni milli tenisçimiz Semra Aksu, yarı final maçını kazanarak finale kaldı. Kendisini damadım Murat, torunlarım Can ve Cem Öztamur ile ellerimizde Türk Bayrağımız ile seyrettik. Zaferini doyasıya kutladık” dedi.
 

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 3 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Sıcakkan Sanat Çocuk Tiyatrosu 19.sezonu için perde açtı
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka, İtalya deplasmanında

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?