ANA SAYFA > ÇEVRE > Şemikler ve Fikri Altay mahallelerine asfalt yama ve kaplama

Şemikler ve Fikri Altay mahallelerine asfalt yama ve kaplama

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Şemikler ve Fikri Altay mahallelerine asfalt yama ve kaplama

Karşıyaka’nın sokaklarını modern görünüme kavuşturmak için çalışmalarına hız veren Karşıyaka Belediyesi, bu kez de Şemikler ve Fikri Altay mahallelerine el attı. İzmir Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle onlarca sokak asfalt yama ve kaplama yapılarak yenilendi. Çalışmalar, mahalle sakinlerini de memnun etti.

Karşıyaka Belediyesi ve İzmir Büyükşehir Belediyesi işbirliğinde hayata geçirilen hizmet seferberliğiyle, Şemikler Mahallesi’ndeki 40 sokak asfalt yama çalışmalarıyla sorunsuz hale getirildi. 8 sokakta da asfalt kaplaması yapıldı. Fikri Altay Mahallesi’nde ise 21 sokakta asfalt yama, 4 sokakta asfalt kaplama işi gerçekleştirildi. Kentsel dönüşüm, yeni yapılaşmalar, altyapı işleri gibi çeşitli nedenlerle bozulan ya da zamanla yıpranan sokaklar, modern görünüme kavuştu.

Ayrıca Fikri Altay Mahallesi 6183 ve 6184 sokaklarda, kısa süre içinde altyapı ve üstyapı yenileme çalışmalarına başlanacağı belirtildi. Sokakların çehresini değiştirecek çalışmalar kapsamında; yol ve kaldırımlar yenilenecek. Altyapısı uygun olan noktalarda çöp konteynerleri yer altına alınacak. Uygun olmayan yerlere de modern çöp kutuları konulacak. Elektrik telleri yer altına alınarak görüntü kirliliği ortadan kaldırılacak. Eskiyen aydınlatma direkleri sökülerek, modern aydınlatma direkleri konulacak.

Çağdaş bir kent yaratmak için özveriyle çalıştıklarını belirten Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, “Fiziki yatırımlar ve altyapı hizmetlerimizle Karşıyakamızın çehresini değiştirmeye devam ediyoruz. Yurttaşlarımızdan gelen talep ve önerileri de dikkate alarak daha güzel, modern ve huzurla yaşanabilir bir kent oluşturmak için, gece gündüz demeden hizmet ediyoruz. Çalışmalarımız, Karşıyakalı hemşerilerimiz için yarının bugünden daha güzel olmasını sağlayacak” dedi.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 1 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Zübeyde Hanım'ın Kızları Play-Off'ta ilk maçına çıkıyor
Sonraki Haber İzmir Anayasa'yı konuşuyor konferansı düzenlendi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?