ANA SAYFA > SPOR > Semih Erden'den Fenerbahçeli Sloukas'a tepki

Semih Erden'den Fenerbahçeli Sloukas'a tepki

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Semih Erden'den Fenerbahçeli Sloukas'a tepki

Sloukas'ın Atatürk pankartını tutmaması sonrası milli oyuncu Semih Erden, "Sloukas, bu ülkenin ekmeğini yiyip bu ülkenin kurucusuna saygısızlık yapmayacaksın. Tüm dünyanın saygıyla andığı Atamıza sen de saygını göstereceksin" dedi.

Fenerbahçe'nin Yunan basketbolcusu Kostas Sloukas, ING Basketbol Süper Ligi'nin 7. haftasında oynanan Beşiktaş derbisi öncesinde 10 Kasım nedeniyle Mustafa Kemal Atatürk'ü anmak için açılan pankartı tutmadı. Sloukas'ın bu hareketi, Pınar Karşıyaka'nın milli oyuncusu Semih Erden'i çılgına çevirdi. Sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan Semih, Yunan oyuncuya tepki gösterdi. Milli oyuncu, yaptığı paylaşıma, "Sloukas, bu ülkenin ekmeğini yiyip bu ülkenin kurucusuna saygısızlık yapmayacaksın. Tüm dünyanın saygıyla andığı Atamıza sen de saygını göstereceksin." yazdı.

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Atatürk’ün eşyaları Latife Hanım Köşkü’nde
Sonraki Haber Usta tiyatrocu Özdemir Nutku son yolculuğuna uğurlandı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?