ANA SAYFA > SPOR > Selim Yaşar: Özür dilenmeli...

Selim Yaşar: Özür dilenmeli...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Selim Yaşar: Özür dilenmeli...

Pınar Karşıyaka’nın Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu’nda Gaziantep Basketbol'a 13 sayı farkla yenilmesi Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Selim Yaşar'ın tepkisini çekti.

Son olaylara hem kırılan, hem de kızan Yaşar, Basketbol Şube Başkanı Turgay Büyükkarcı'nın katılmadığı yönetim kurulu toplantısında görevinden alınmasının etik olmadığını, başlayan gergin süreçte büyük problemler yaşandığını ifade etti.
Yaşar, sosyal medyada, bu ani değişimin takımın psikolojisini bozduğunu paylaşan ve Gaziantep yenilgisini buna bağlayan, camianın duayen isimlerinden, basketbol şube eski başkanı Ateş Özerk'i destekleyen bir yorum yaptı.
Özerk'in "Sporcunun kafasında sorun olmaması gerek. Ama kafalarda soru işaretleri var ve maça motive olunamıyor. Banvit maçıyla Gaziantep Basketbol maçı arasındaki fark psikolojiyle ilgilidir" yazısını doğru bulan Selim Yaşar sosyal medya hesabından, "Sorumlusu kimse KSK'den ve camiadan sporcunun psiko-güvenini bozduğu için özür borçlu" diye yazdı.
Bu yorumdan sonra Karşıyaka taraftarları Karşıyaka Spor Kulübü Yönetim Kurulu ve özellikle de başkan Mutlu Altuğ’dan gelecek cevabı beklemeye başladı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka basketbol ve futbol yönetimi belli oldu
Sonraki Haber Deprem yine korkuttu...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?