ANA SAYFA > İZMİR > Selçuk'ta yol düzenleme ve onarımlarda ''dur durak yok''

Selçuk'ta yol düzenleme ve onarımlarda ''dur durak yok''

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Selçuk'ta yol düzenleme ve onarımlarda ''dur durak yok''

Selçuk Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler Selçuk’un mahallelerinde rutin çalışmalarına devam ediyor. Selçuk’un ilçe merkezi ve mahallelerinde belirli periyotlarla çalışma alanlarını belirleyen ekipler, mahalle muhtarlarının ve vatandaşların taleplerini değerlendiriyor.

Selçuk Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler 2- 3 haftalık periyotlarla Selçuk’un mahallelerinde çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında gerek yol tamiratı, gerekse İZSU tarafından yapılan çalışmalar sonrasında gereksinim duyulan tamiratları yapan ekipler ayrıca vatandaşların talepleri doğrultusunda belirli bakım ve onarım çalışmalarını da yapıyor. Bugüne kadar ilçe merkezindeki mahallerde yol tamir çalışmaları sürdüren ekipler, hafta içerisinde Çamlık ve Gökçealan mahallelerindeki çalışmalarını tamamlayarak Havutçulu ve Şirince Mahalleleri’ndeki vatandaş taleplerini yerine getirecek.

2000 metrekare kilit parke ve bordür taşı döşendi

Selçuk’un mahalleye dönüşen köylerinin yanı sıra ilçe merkezinde de çalışmalara olanaklar dahilinde devam ettiklerini söyleyen Selçuk Belediyesi Başkan Yardımcısı Tülay Ayarman;
“Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz gerek hizmet masamıza ve gerekse dilekçeyle başvuran vatandaşlarımızın taleplerini yerine getiriyor. Yıl içerisinde yaklaşık 2000 metrekare kilit taşı döşemesi ve tamiratı yapıldı. Park ve Bahçeler birimimiz aralıksız çalışıyor. Bu çalışmalarımızda özellikle mahalle muhtarlarımızın talepleri bizim için yol gösterici oluyor. Mahallerindeki eksikleri başkanımızın her ay yapmış olduğu toplantılarda dile getirmeleri, başkanımızın da bu toplantılarda birim sorumluları olarak bizlere verdiği talimatlarla sorunlara en kısa zamanda çözüm bulmaya çalışıyoruz” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Eko-Pazar'a büyük ilgi
Sonraki Haber Bayraklı’da 10 Kasım’a özel konser

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?