ANA SAYFA > GÜNDEM > Selçuk Yaşar’ın heykeli ne oldu?

Selçuk Yaşar’ın heykeli ne oldu?

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Selçuk Yaşar’ın heykeli ne oldu?

Türk ekonomisinin duayen işadamı, Karşıyaka’nın sembollerinden, Karşıyaka Spor Kulübü’nün onursal başkanı ve hamisi Selçuk Yaşar’ın Karşıyaka Açık Hava Tiyatrosu yanındaki parkta bulunan heykeli yok oldu!..

Bir kez alkollü gençler tarafından yıkılan, yenilenerek yerine takılan Selçuk Yaşar’ın heykeli yine yerinde değil.... Heykelin başına bir şey gelip gelmediği, yetkililerce her hangi bir nedenle kaldırılıp kaldırılmaması konusunda resmi bir açıklama yapılmaması halk arasında “heykel kaldırıldı” ve "Heykel bir gecede yok oldu!" dedikodularını da beraberinde getirdi…
Heykelin başına ne geldiği, kaldırıldıysa da hangi amaçla kaldırıldığı, ne zaman yerine konulacağı da şimdi merak konusu. Bu durum Selçuk Yasar sevenleri ve Karşıyakalıları üzdü.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Dostça başladı, dostça bitti…
Sonraki Haber Liseli gençlerden muhteşem final

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?