ANA SAYFA > SPOR > Selçuk Yaşar: Pınar Karşıyaka ile gurur duyuyorum

Selçuk Yaşar: Pınar Karşıyaka ile gurur duyuyorum

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Selçuk Yaşar: Pınar Karşıyaka ile gurur duyuyorum

Türkiye Kupası Şampiyonluğu’ndan sonra Cumhurbaşkanlığı Kupası’nı da kazanan Pınar Karşıyaka, Yaşar Holding Onursal Başkanı Selçuk Yaşar’ı ziyaret etti.

Yaşar Holding Onursal Başkanı Selçuk Yaşar, Pınar Karşıyaka’nın Cumhurbaşkanlığı Kupası’nı kazanmasından dolayı duyduğu mutluluğu dile getirirken,  “Yaklaşık 60 yıldır, Karşıyaka sevdalısıyım. Bu yıl hem Türkiye Kupası’nı hem de Cumhurbaşkanlığı Kupası’nı kazandık. Bu kupanın kazanılmasında emeği geçen tüm sporcuları, teknik heyeti ve yöneticileri gönülden tebrik ediyorum. Gelecek nesillerin sağlıklı olması için sağlıklı beslenmek kadar spor da çok önemli. Bu nedenle spora hep destek oldum” dedi.
Yaşar Topluluğu’nun Türkiye’de uzun yıllardır basketbola ve spora destek verdiğini belirten Selçuk Yaşar, “Pınar Karşıyaka’nın bu yıl kazandığı Türkiye Kupası Şampiyonluğu’na, Cumhurbaşkanlığı Kupası’nı da eklemesi bana büyük gurur yaşattı. Bu kupanın kazanılmasında emeği geçen tüm sporcuları, teknik heyeti ve yöneticileri gönülden tebrik ediyor, daha nice kupaları hep birlikte kucaklamayı diliyorum” dedi.
Pınar Karşıyaka Basketbol Şubesi Başkanı Turgay Büyükkarcı “Selçuk Yaşar Bey’in Karşıyaka Kulübü üzerindeki emeği ve hakkı ödenemez. Bu yıl 2 kupa birden kazanarak Onursal Başkanımızı gururlandırdıysak ne mutlu bize” diye konuştu.  

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Avusturyalı Robert Naller, yaşam enerjisini açığa çıkartmayı Karşıyakalılar için anlattı
Sonraki Haber KSK Başkanı Diniz: Stat için alternatif çözüm bulmaya mecburuz

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?