ANA SAYFA > GÜNDEM > Selamettin Bayındır'ı kaybettik...

Selamettin Bayındır'ı kaybettik...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Selamettin Bayındır'ı kaybettik...

İzmir basınının duayen isimlerinden, İzmir Gazeteciler Cemiyeti ve TSYD Üyesi Selamettin Bayındır tedavi gördüğü Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde vefat etti.

Merhumun Cenazesi 20 Haziran 2016 Pazartesi günü İkindi namazını müteakip Bornova Büyük Camii'nden kaldırılacaktır.
KARŞIYAKA HABER, Merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Basın camiasına, sevenlerine sabır ve başsağlığı diler....

Selamettin Bayındır özgeçmişi:
1945 yılında Denizli Acıpayam'da doğdu. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Gazetecilik Yüksek Okulu'nda öğrenim gördü. Henüz lise ikinci sınıfta yerel Denizli Gazetesi'nde muhabirlik yaptı, takma adla köşe yazıları yazdı. 1967'de yerel Şafak Gazetesi'ni yayımlayınca yüksek öğrenimini yarıda bıraktı. Askerlik hizmetinden sonra mesleğini İzmir'de sürdürmeye başladı. Yeni Asır'da spor muhabirliği, spor müdürlüğü yaptı. Sabah Gazetesi'nin İzmir ve Ege temsilciliğinde bulundu. Yeni Asır'da uzun yıllar köşe yazarlığı yaptı. Değişik dönemlerde İzmir Gazeteciler Cemiyeti ve TSYD İzmir şubesi yönetimlerinde görev aldı. Çok sayıda başarı ödülünün sahibi olan Bayındır, Evli ve iki çocuk babasıydı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Tribününe ateş düştü!
Sonraki Haber Nergiz Parkı yenileniyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?