ANA SAYFA > SPOR > Şehrin göbeğinde tam gün spor kampı...

Şehrin göbeğinde tam gün spor kampı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Şehrin göbeğinde tam gün spor kampı...

Bostanlıspor, yaz aylarını şehirde geçirmek zorunda kalıp da, tatil, kamp, eğlence, dinlence, eğitim ve spor olarak değerlendirmek isteyenlere "Tam gün yaz spor kampı" düzenledi.

"Şehrin Göbeğinde tam gün spor kampı" olarak organize edilecek olan spor kampına katılacak öğrenciler, gün içinde  çeşitli branşlarda spor yapma olanağı bulabileceği gibi, eğlenecek ve yaz tatilinin de keyfini çıkaracak.

Bostanlıspor Kulübü'nden yapılan açıklamaya göre, Bostanlı Gode Cengiz Spor Tesislerinde hafta içi sabah 09.00, akşam 18.00 arasında düzenlenecek yaz spor kampında futbol, basketbol, masa tenisi, cimnastik, atletizm, tenis, dart, kick boks, aikido gibi spor branşlarını yapabileceği gibi drama ve tiyatro çalışmalarına da katılacak.
Çeşitli eğlencelerin de düzenleneceği, çevre gezilerinin yapılacağı tam gün spor kampının tatile çıkamayan, çocuklarını bırakacak yer bulamayan, yazlığı olmayan ailelerden gelen istek üzerine düzenlediklerini ifade eden yetkililer fiyatların ekonomik tutulduğunu ve diyet uzmanlarının hazırlayacağı öğle yemeği ile ikindi kahvaltısının da verileceğini belirttiler. Ön kayıtların başladığını ve 0-544-7351912 numaralı telefondan ayrıntılı bilginin alınacağını ifade eden Bostanlıspor yönetimi, yetenekli çocukların daha sonra istemeleri halinde yarışmacı takımlara alınıp lisansiyer de yapılabileceğini söyledi. Kampa 7-15 yaş grubu kabul edilecek.  

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Başsağlığı
Sonraki Haber Zuhal Türetken vefat etti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?