ANA SAYFA > SPOR > Şehitler için oynanacak derbiye Spor İl Müdüründen destek

Şehitler için oynanacak derbiye Spor İl Müdüründen destek

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Şehitler için oynanacak derbiye Spor İl Müdüründen destek

Karşıyaka Taraftarlar Derneği'nin önerisiyle ortaya çıkan 'Şehitlerimiz için İzmir derbisi' projesine Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali Osman Tatlısu'dan da destek geldi.

Tatlısu, kulüplerin kendilerine bu yönde başvuru yapması durumunda Gençlik Spor Bakanlığı'na yazı yazarak derbide İzmir Atatürk Stadı'ndan kiralama bedeli alınmamasını talep edebileceklerini söyledi. Bu sayede şehit ailelerine derbi hasılatından daha çok destek aktarılabilecek.

Öte yandan Karşıyaka ve Göztepe'nin, şehit polis Fethi Sekin ve diğer şehitler anısına oynamayı planladığı derbinin tarihi, fikstür engeli nedeniyle henüz belirlenemedi. İki takımın yöneticileri, tüm İzmirli futbolseverleri heyecanlandıran derbi için teknik heyetlerle görüşerek iki takımın da programının uygun olacağı bir gün belirlemeye çalışacak.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Gavur İzmir
Sonraki Haber TGS İzmir Şubesi Başkanı Hüner: Gazeteciler açlık ve cezaevi kıskacındadır

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?