ANA SAYFA > İZMİR > Şehit Polisin Oğlu, babasının telsizini elinden bırakmadı

Şehit Polisin Oğlu, babasının telsizini elinden bırakmadı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Şehit Polisin Oğlu, babasının telsizini elinden bırakmadı

İzmir'de trafik akışını düzenlerken motosikletin çarpmasıyla şehit olan polis memuru Sabri Emir'in oğlu, cenaze töreninde babasının telsizini bir an olsun bırakmadı.

İzmir'in Konak ilçesinde trafik akışını düzenlediği sırada emniyet şeridinde ilerleyen motosikletin çarpmasıyla ağır yaralanıp hayatını kaybeden 11 yıllık polis memuru 33 yaşındaki Sabri Emir için cenaze töreni düzenlendi. Törende şehidin oğlu 3 yaşındaki Kıvanç Sabri, babasının kullandığı telsizi bir an olsun elinden bırakmadı. Şehidin eşi Özlem Emir ise "Eşim çocukları çok severdi, yemez yedirir giymez girdirirdi. Şimdi benim yavrum yetim kaldı" diyerek gözyaşı döktü. Bu arada motosiklet sürücüsü Burak Demir sevk edildiği adliyede tutuklandı.

Kaza, Altınyol Zafer Payzın Köprü altında dün (çarşamba) sabah saatlerinde meydana geldi. Şırnak'tan tayin olduğu İzmir'de 7 yıldır çalışan ve 35 A 4241 plakalı polis otosunda görevli polis memuru Sabri Emir'e, sabah trafiğinin akışını sağladığı sırada, Karşıyaka'dan Konak istikametine giden Burak Demir, yönetimindeki 35 DC 2039 plakalı enduro tipi motosikletle çarptı. Savrulup başını beton zemine çarpan 11 yıllık polis memuru Emir ağır yaralandı. Ekip arkadaşı telsizden yardım istedi. Olay yerine gelen sağlık görevlileri, ambulansla Emir'i Ege Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırdı. Kalbi duran ve yaklaşık 1 saat kalp masajı yapılan talihsiz polis memuru kurtarılamadı.

İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'nda yapılan otopsinin ardından şehidin cenazesi polis cenaze aracına konulup, evinin önünden geçirildi. Daha sonra şehit polis memuru için İzmir Emniyeti Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü bahçesinde cenaze töreni düzenlendi. Törene, Valiler Kararnamesi ile Malatya'ya atanan Vali Mustafa Toprak, İl Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya, askerler, polisler, şehidin eşi Özlem Emir, oğlu Kıvanç Emir, kardeşleri ve ailesi katıldı. Minik Kıvanç, babasının görevi sırasında kullandığı telsizi bir an olsun elinden bırakmadı. Küçük çocuk, babasının üzerinde görmeye alıştığı, cenaze töreni sırasında ise annesinin kıyafetinin üzerine gildiği polis gömleğini çıkarttırdı. Şehidin eşi Özlem Emir, "Eşim çocukları çok severdi, yemez yedirir, giymez girdirirdi. Şimdi benim yavrum yetim kaldı. Benim kocam çok merhametli, iyi kalpliydi" diyerek gözyaşı döktü. Törene katılanlar gözyaşlarına hakim olamadı. Şehidin eşi oturduğu bölümden elini uzatarak Türk Bayrağı'na sarılı tabutu okşuyormuş gibi yaptı. Şehidin oğlu Kıvanç Emir ise tören sonuna kadar annesine sarılıp kucağından inmedi.

Daha sonra, dualar edildi şehidin cenazesi omuzlarda taşındı, trafik polisleri de tabutun altına girip arkadaşlarını son yolculuğuna uğurladı, cenaze polis cenaze aracına konuldu. Şehit polis memuru Sabri Emir'in 3 Haziran'da, cuma namazının ardından memleketi Gaziantep'te toprağa verileceği

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber TGS’den Meslek Hastalıkları ve İş Güvenliği Eğitimi
Sonraki Haber İzmir Barosu Halk Oyunları Topluluğu'ndan 13.gösteri

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?