ANA SAYFA > SPOR > Şefiyad'tan Bostanlıspor futbol alt yapısına top desteği

Şefiyad'tan Bostanlıspor futbol alt yapısına top desteği

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Şefiyad'tan Bostanlıspor futbol alt yapısına top desteği

ŞEFİYAD (Şemikler, Fikri Altay, Yalı Mahalleleri Koruma ve Güzelleştirme Derneği) tarafından Bostanlıspor'a futbol alt yapısında kullanılmak üzere 5 adet futbol topu hediye edildi.

ŞEFİYAD Başkanı Kenan Kahraman ve yönetim kurulu üyesi Adem İşbilir, Bostanlıspor'un Gode Cengiz Futbol Sahasındaki Futbol Alt Yapı antrenmanlarını ziyaret ederek,  burada futbol şube sorumlusu Taner Çınar ve futbol takımlarının teknik sorulusu Behiç Basatuğrul ile görüştü. Futbol A ve alt yapı takımları hakkında bilgilendirilen başkan Kenan Kahraman 5 adet topu hediye ederek, "Vurduğun gol olsun çocuk sloganıyla çıktığımız futbol topu bağışının 9.duraği Bostanlı Mahallemizin 66 yıllık kulübü Bostanlıspor oldu. Derneğimiz Yönetim Kurulu futbol toplarını Futbol şube sorumlusu sayın Taner Çınar ve Baş Antrenör Behiç hocamıza teslim ettik. Kulüp başkanımız sayın Avni Erboy'u da kulüp binasında ziyaret ettik. Bize, Kulübün formasını ve kendi yazdığı 2 kitabı olan (FAİR PLAY KERVANI ve MUTLULUK ÜÇGENİ) imzalayıp şahsıma ve yönetim kurulu üyemiz Adem İşbilir'e taktim etti. Sayın Başkanımız Erboy'a teşekkür ederiz. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza desteğimiz sürecektir. Futbol topu bağışlayan tüm hayırseverlerimize teşekkür ederiz. Amatör spor kulüplerimize başarılar dileriz" dedi.

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İnovasyon Merkezi Buca’yı geleceğe hazırlayacak
Sonraki Haber Başkan Sandal: Bayraklı’yı birlikte dönüştüreceğiz

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?