ANA SAYFA > İZMİR > Başkan Sandal: Bayraklı’yı birlikte dönüştüreceğiz

Başkan Sandal: Bayraklı’yı birlikte dönüştüreceğiz

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Başkan Sandal: Bayraklı’yı birlikte dönüştüreceğiz

Mahalle gezilerini sürdüren Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, Fuat Edip Baksı’da esnaf ve vatandaşlarla buluştu.

Fuat Edip Baksı’daki mahalle turuna, Başkan Sandal’ın yanı sıra CHP İlçe Başkanı Didem Gültekin, ilçe yöneticileri, Muhtar Nejdat Süvarioğlu ve belediye bürokratları da katıldı. Muhtarlık ziyaretinin ardından esnaf ve vatandaş ziyaretleri yapıldı. Mahallenin eksiklerini tek tek not alan Başkan Sandal, anında çözüm için bürokratlarına talimat verdi. Revizyon imar planları tamamlanan mahallenin kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında da vatandaşları bilgilendiren Başkan Sandal, Türkiye’ye örnek bir dönüşümü yakın zamanda hayata geçireceklerinin müjdesini verdi.
 
Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal “Biz Bayraklı Belediyesi olarak her zaman ihtiyaç sahiplerinin yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Kentsel dönüşüm bölgesinde kalan Fuat Edip Baksı Mahallesi, dönüşümle birlikte modern yapı stoğu ve sosyal donatı alanları ile İzmir’in yeni cazibe merkezi olacak. Kooperatifleşme modeli ile İzmir Büyükşehir ve Bayraklı belediyelerinin garantörlüğünde, halkın tek söz sahibi olacağı bu dönüşümü birlikte hayata geçireceğiz. Elimizi değil, gövdemizi bu işin başarısın için taşın altına koyduk. Tek bir tuğlanızı bile satmayın! Emsal artışı bakımından İzmir’in en yüksek oranını yakaladık ve bu fırsatı iyi değerlendirmeliyiz. Bayraklı’yı ve Bayraklılıları seviyoruz. El birliği ile bu işin üstesinden geleceğiz” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Şefiyad'tan Bostanlıspor futbol alt yapısına top desteği
Sonraki Haber Başkan Gümrükçü’den Ankara çıkarması

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?