ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Seferihisar Sulu Boya Festivali'ne hazır

Seferihisar Sulu Boya Festivali'ne hazır

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Seferihisar Sulu Boya Festivali'ne hazır

Sanat yoluyla sevgi, hoşgörü ve barış sloganıyla 5. Suluboya Festivali ve Yarışması 2-3 Temmuz 2016 tarihlerinde Seferihisar’da gerçekleşecek.

Türkiye ve dünyanın çeşitli yerlerinden gelecek suluboya ustaları iki gün boyunca Seferihisar’da olacak. Toplamda beşinci, Seferihisar’da ise üçüncü kez düzenlenecek festivalde, usta ressamlar atölye çalışmaları gerçekleştirecek ve Seferihisar konulu resim yarışması yapılacak.

2 Temmuz Cumartesi günü Saat 10.30 Seferihisar Çağan Irmak Salonu’nda canlı sunumlarla başlayacak festival, yine aynı salonda uzun ebatlı kolektif suluboya çalışmasıyla devam edecek.

3 Temmuz Pazar günü Sığacık Kaleiçi ve balıkçı barınağı çevresinde açık hava serbest çalışmasıyla sürecek etkinlikte, kale burcunda canlı sunumlar ve Seferihisar konulu resim yarışması gerçekleştirilecek.

Suluboya yarışmasında dereceye giren 20 eserin çeşitli hediyeler ve plaketlerle ödüllendirilmesiyle birlikte festival tamamlanacak.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Sertel: ''TRT’nin 368 milyonluk alacağı buhar mı oldu?''
Sonraki Haber Murat Bakan: ''Hatay Geri Gönderme Merkezi'nde neler oluyor?

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?