ANA SAYFA > SPOR > Satrançta Karşıyaka Yamanlar Şampiyon...

Satrançta Karşıyaka Yamanlar Şampiyon...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Satrançta Karşıyaka Yamanlar Şampiyon...

Liseler Satranç İl Birinciliğinde Karşıyaka Özel Yamanlar Lisesi Erkeklerde tüm madalyaları kazanarak Takım halinde Şampiyon oldu.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Hasan Sağlam Öğretmen Evinde 58 okuldan 261 öğrencinin katılımı ile düzenlenen Liseler arası Satranç İl Birinciliğinde Karşıyaka Özel Yamanlar Lisesi Erkeklerde Birinci oldu. Ferdi Sıralamada Özel Yamanlar Koleji öğrencileri Kıvanç Karaoğlu birinci, Göksu Eldemir ikinci, Deniz Özen üçüncü olarak büyük bir başarıya imza atarak ilk üç sırayı alarak takım halinde şampiyon oldu. Özel Türk Lisesi takım İkinciliğini elde ederken Bornova Anadolu Lisesi üçüncü oldu.
Öğrencilerinin başarılarıyla büyük bir mutluluk duyduğunu belirten Karşıyaka Özel Yamanlar Lisesi müdürü Şakir Ural “Yamanlar okulları bir kez daha farkını ortaya koydu. Diğer sporlarda olduğu gibi Zeka sporu olan Satrançta da Şampiyon oldu. Türkiye Şampiyonluğunu İzmir’e getirmek için mücadele edeceğiz” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bahar dönemi yüksek lisans başvuruları devam ediyor
Sonraki Haber Karşıyaka Belediyesi'ne Ukraynalı konuk...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?