ANA SAYFA > SPOR > Sarıgedik, Büyükkarcı'ya sordu: KSK Şirket mi?

Sarıgedik, Büyükkarcı'ya sordu: KSK Şirket mi?

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sarıgedik, Büyükkarcı'ya sordu: KSK Şirket mi?

Karşıyaka Sicil Kurulu Başkanı Emre Sarıgedik, Karşıyaka Başkanı Turgay Büyükkarcı’nın transfer yasağı ile ilgili söylemiş olduğu sözlere cevap verdi.

Basın bülteni yayınlayan Emre Sarıgedik, başkan Büyükkarcı’ya, “Kimse kendini Karşıyaka’dan büyük sanmasın” dedi.
Sarıgedik’in açıklaması şöyle: 
“İzmir’in güzide kulüplerinin başında gelen Karşıyaka’da Başkan Turgay Büyükkarcı yönetimi skandal kararlara imza atmaya devam ediyor. Transfer yasağını kaldıramayan Büyükkarcı, ‘Paraları bana getirirseniz ödemeleri ben yaparım. Sonra da notere gider, koltuğumu para verene devrederim’ diye bir açıklamada bulunmuştu. Peki Sayın Büyükkarcı’ya soruyorum; Karşıyaka Kulübü,  Göztepe veya Altınordu gibi A.Ş. mi? Transfer yasağını kaldırmak isteyen kaldırır. Peki, paraları neden Büyükkarcı’ya getirsin ki? Kendisi bu parayı getiren kişiye görevi kendisine bırakacağını neye göre taahhüt ediyor? Büyükkarcı’ya bu enteresan açıklamalarından sonra bir şey hatırlatmak isterim, burası Karşıyaka Spor Kulübü’dür ve Büyükkarcı bu camianın sahibi değildir. Transfer yasağının oluşmasına neden olanlarla kol kola girip, Ali Erten isminin altına destek imzası attıktan sonra bu açıklamaları da yapması epey komik durmaktadır. Burada Karşıyaka ve burada bir kurul var. Herkes istediği şekilde hareket edebilecek güce sahip değildir. Eğer ki transfer yasağını gerçekten kaldırmak gibi bir niyetin varsa, yasağı kaldırmak isteyen kişilere liste sunulur. Bu kişiler de bu liste doğrultusunda çalışmalarına başlarlar. Transfer yasağını kaldırmaya niyetli kişi veya kişiler Büyükkarcı’ya o güveni vermek zorunda değildir. Bu kulübün gerçek sahibi genel kuruldur ve herkes güveni oraya vermekle hükümlüdür. Sayın Büyükkarcı’nın vermiş olduğu bu demeç, Karşıyaka’ya zarar vermekten başka bir şey değildir. Karşıyaka’ya ılımlı yaklaşan, elini taşın altına koymaya çalışan herkesi soğutmaya, caydırmaya yönelik cümleleri sarf ederek bu ulu çınarı yıprattığını bilmelidir. Kendisini camiadan üstün tutan Büyükkarcı, bu tutumundan derhal vazgeçmelidir. Unutulmasın ki kimse Karşıyaka’dan daha  büyük değildir.”
 

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka’da mahalle pazarları 6 gün açık olacak
Sonraki Haber Konak’ta çocuk hakları için düğmeye basıldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?