ANA SAYFA > SPOR > SARICA:''TARAFTARIMIZA MİNNETTARIZ''

SARICA:''TARAFTARIMIZA MİNNETTARIZ''

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
SARICA:''TARAFTARIMIZA MİNNETTARIZ''

Beko Basketbol Ligi play-off yarı finalinde Fenerbahçe Ülker'e elenen Pınar Karşıyaka'da antrenör Ufuk Sarıca, "Tüm çabamıza ve inancımıza rağmen nefesimiz yetmedi" dedi.

Sarıca, yaptığı açıklamada, ilkleri yaşadıkları ve Türkiye Kupası'nın kazandıkları harika bir sezonu dün gece noktaladıklarını belirterek, şunları kaydetti: "Tüm çabamıza ve inancımıza rağmen nefesimiz yetmedi. Fazlasını istedik ama karşımızda çok formda ve kararlı bir takım vardı. Fenerbahçe Ülker Ülker bizden daha iyiydi ve hak ettiler, onları da tebrik ediyoruz. Bu muhteşem sezon için başta oyuncularıma, teknik ve idari kadromuza, şube başkanımız nezdinde tüm yönetimimize teşekkür etmek istiyorum. Her geçen gün heyecanını ve desteğini arttıran sponsorumuz Pınar'a ve de bu takımın ve semtin sevdalısı taraftarımıza da ayrıca minnettarız."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber ''TAŞLAMA''DA 50.YIL
Sonraki Haber 2.ZÜBEYDE HANIM MASTERLER TUNUVASI BAŞLIYOR

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?