ANA SAYFA > SPOR > Sarıca:''Perşembe akşamı hedefimiz kazanmak''

Sarıca:''Perşembe akşamı hedefimiz kazanmak''

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sarıca:''Perşembe akşamı hedefimiz kazanmak''

THY Euroleague C Grubu'nda 15 Ekim Perşembe günü İspanya'nın Barcelona Lassa takımını ağırlayacak olan Pınar Karşıyaka'da başantrenör Ufuk Sarıca karşılaşmayı değerlendirdi.

Sezona güzel bir başlangıç yaptıklarını belirten Sarıca sözlerine şöyle devam etti: '' Özellikle Anadolu Efes maçında son topa kadar oyun içinde kalmak, kazanacak duruma gelmek ve ardından İstanbul deplasmanında Beşiktaş gibi iyi bireysel oyunculara sahip bir takım karşısında farklı kazanmak bizim için önemliydi. Spor Toto Basketbol Ligi'ne güzel bir başlangıç oldu. Özellikle topu çok paylaştığımızı söyleyebiliriz. Bu beni memnun eden en önemli unsurdu. Bu kadar kısa sürede bu anlayışın takım olarak benimsenmesi gelecek için umut vericiydi.''

 

Tarihlerinde ilk kez Euroleague'de mücadele edeceklerini hatırlatan Ufuk Sarıca: ''Barcelona ile ilk kez karşılaşacağız. Bütün kentte bu heyecanı yaşıyoruz. Euroleague'de amacımız gidebildiğimiz yere kadar gidebilmek ve burada kalıcı olabilmek. Perşembe akşamı çok güzel bir ortamda kazanmak en büyük hedefimiz olacak. Başarırız, başaramayız ama oyunun içinde olacağız. Her zaman olduğu gibi son topa kadar mücadele edeceğiz." dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber AK Parti'li Hotar gençlerle bir araya geldi
Sonraki Haber İzmirli Kadın İtfaiyeciler Balkan İkincisi Oldu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?