ANA SAYFA > SPOR > Sarıca: Zamana ihtiyacımız var

Sarıca: Zamana ihtiyacımız var

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sarıca: Zamana ihtiyacımız var

Pınar Karşıyaka'da A Milli Takım'la katıldığı Avrupa Şampiyonası'ndan dönen Antrenör Ufuk Sarıca, "Yeni oyuncularımızın hepsinin kumaşı iyi ama zamana ihtiyacımız var" dedi.

Yeşil kırmızılılar, şampiyon olan kadrodan Dixon, Diebler, Strawberry, Barış, Erkan gibi kilit oyuncuları astronomik rakamlarla rakiplerine kaptırıp yerlerine 7 takviye yaparken, "Yeni oyuncularımızın hepsinin kumaşı iyi ama zamana ihtiyacımız var" diyen Sarıca, "Bu ekibi geçen sezonki takımla kıyaslamamak lazım. Kadroda herkesin rolü oturacak, savunma detaylarını çalışacağız. Özel turnuvalarla da maratona hazır hale geleceğiz" dedi.

7 Ekim'de Samsun'da Anadolu Efes'le Cumhurbaşkanlığı Kupası finaline çıktıktan sonra ligin ilk haftasında 10 Ekim'de Beşiktaş'a konuk olup 15 Ekim'de THY Euroleague'de Barcelona'yı ağırlayacaklarını hatırlatan Ufuk Sarıca, şöyle devam etti:"Sezona çok zorlu bir fikstürle başlayacağız. Bu yıl hem ligin zorluk derecesi arttı hem de tarihimizde ilk kez Euroleague'de dev takımlarla mücadele edeceğiz. 3 yılda müthiş aşama kaydettik. Önceden kimse kupalar, şampiyonluk ve Euroleague'i hayal etmiyordu. Şimdi çok çalışıp hak ederek geldiğimiz bu noktada kalıcı olmamız önemli. Birlikte savaşan, asla pesetmeyen, yine her başarıya aday bir takım olacağız."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karabela, İzmirliler ile buluşuyor
Sonraki Haber Bostanlıspor KSK'ye tenisçi yetiştirecek...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?