ANA SAYFA > SPOR > Sarıca: Yoğun dönemde önemli bir galibiyet

Sarıca: Yoğun dönemde önemli bir galibiyet

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sarıca: Yoğun dönemde önemli bir galibiyet

Bursa'da Tofaş'ı mağlup eden Pınar Karşıyaka'da coach Ufuk Sarıca, yoğun bir dönemde önemli birgalibiyet aldıklarını söyledi.

Yoğun bir dönemden geçtiğimize değinen Ufuk Sarıca, takımın yorgun olduğu bu süreçte Tofaş galibiyetin çok önemli olduğunu söyledi. Maçın genelinde kontrolün sağlandığına değinen Sarıca “Yaptırdığımız top kayıplarının yanında biraz daha yüzdeli oynasaydık daha farklı bir sonuç olurdu. Yaptığımız savunma ile Tofaş’ı 65 sayıda tuttuk. Hücumda biraz formsuz bir dönemden geçiyoruz. Sonuçta kazanmak önemliydi. Bütün oyuncularımı kutluyorum” dedi.

Mutlu Demir ise Bursa’da takımı destekleyen taraftarlarına teşekkür ederek zor bir maçtan galibiyetle ayrılmanın önemli olduğuna değinerek sözlerine şu şekilde devam etti; “Geçen haftaki mağlubiyeti telafi etmek istiyorduk. Maçın başından sonuna kadar iyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum. İyi savunma yaparak Tofaş gibi bir takımı 65 sayıda tutmak önemliydi. Odaklanmamız gereken bir Avrupa maçı var. Kendi evimizde oynayacağımız Kuban maçından galibiyetle ayrılıp grubu 2. Sırada tamamlamak istiyoruz.”

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kocaoğlu: 2014’den sonra kimse bu kentin şaha kalkmasını engelleyemeyecek
Sonraki Haber Konak’ta ‘Milli’ gurur

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?