ANA SAYFA > SPOR > Sarıca: Yarı final Euroleague için avantaj sağlayabilir

Sarıca: Yarı final Euroleague için avantaj sağlayabilir

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sarıca: Yarı final Euroleague için avantaj sağlayabilir

TBL'de Banvit'i eleyerek yarı finale yükselen Pınar Karşıyaka'da coach Ufuk Sarıca, "Bugün bu galibiyetle yükseldiğimiz yarı final belki Euroleague ile ilgili verilecek kararda bir avantaj sağlayabilir bize" dedi.

Sarıca, maçtan sonra katıldığı basın toplantısında, müsabakayı kazanmaktan ve yarı finale kalmaktan dolayı çok mutlu olduklarını söyledi. Sezon başında koydukları hedeflerden bir tanesine daha ulaştıklarını kaydeden Sarıca, şöyle konuştu: "Üst üste 3. sezon yarı finale kalıyoruz, üstüne koyarak gitmek bizi mutlu ediyor. Bugün bu galibiyetle yükseldiğimiz yarı final belki Euroleague ile ilgili verilecek kararda bir avantaj sağlayabilir bize. Olur, olmaz, bu sene olmazsa seneye veya ondan sonraki yıl olacak. Pınar Karşıyaka mutlaka oralarda oynayacak, önemli olan buralara aday olabilmek"

Sarıca, bütün takımı kutlayarak, "Bugün çok tempolu bir oyun oynadılar. İki maçı çok tempomuzda oynamamıştık. Ara bizi biraz rahatsız etti ama daha iyi olacağız. Artık rakibimizi bekleyeceğiz, kim olursa olsun, ikisi de büyük camialar, elimizden gelirse bir final yapmak en büyük rüyamız" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka yarı finalde
Sonraki Haber Kaf Kaf'ın yarı finalde rakibi Fenerbahçe Ülker

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?