ANA SAYFA > SPOR > Sarıca: Umarım yolun sonu yine şampiyonluk olur

Sarıca: Umarım yolun sonu yine şampiyonluk olur

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sarıca: Umarım yolun sonu yine şampiyonluk olur

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi Play-Off yarı final serisi dördüncü maçında Türk Telekom'u 94-90 mağlup ederek seriyi 3-1 kazanan Pınar Karşıyaka'da Başantrenör Ufuk Sarıca mücadeleyi değerlendirdi.

Sarıca "İlk olarak tüm oyuncularımı canı gönülden tebrik ediyorum. Büyük bir mücadele verdik. Zor bir rakibimiz vardı. 1-0 geriye düştükten sonra 3 maç arka arkaya kazanmak kolay değildi. Herkesle gurur duyuyorum. Bunu hak ettiğimizi düşünüyorum. Türk Telekom'u da tebrik ediyorum. Ankara'da ve buradaki ilk maçı kaybettikten sonra bu maçta da son ana kadar mücadele gösterdiler" dedi.

Ufuk Sarıca finaldeki rakipleri Anadolu Efes'in aksine şampiyonluk için takım kurmadıklarını belirtirken "Takımı ama finale çıkardık. Yolda büyüdük. Bugün geldiğimiz noktada oynadığımız oyun beni gururlandırıyor. 2015'ten sonra yine finale çıktık. O zaman da 4. sırada bitirmiştik. Umarım yolun sonu yine şampiyonluk olur." diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka 8 sene sonra yine finalde...
Sonraki Haber Cihat Kora Lisesi Robotik Kodlamada Türkiye Şampiyonu...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?