ANA SAYFA > SPOR > Sarıca: Üçüncü periyotta tek taraflı sertliğe izin verildi

Sarıca: Üçüncü periyotta tek taraflı sertliğe izin verildi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sarıca: Üçüncü periyotta tek taraflı sertliğe izin verildi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde Fenerbahçe Beko'ya deplasmanda kaybeden Pınar Karşıyaka'da Başantrenör Ufuk Sarıca mücadeleyi değerlendirdi.

Sarıca'nın değerlendirmesi şöyle: "Maç içinde skor çok defa el değistirdi. Biz çok iyi bir giriş yaptık ve Fenerbahçe Beko ikinci çeyrekte buna reaksiyon verdi. Bu da normaldi. İlk yarıyı istediğimiz skorla bitirdik ancak burada belirleyici olan üçüncü periyot oldu. Üçüncü periyotta ribaund alma oranını dengeledik ama Fenerbahçe Beko' nun yaptığı hızlı hücumları ve köşeden buldukları üçlükleri durduramadık. Üçüncü periyotta ayrıca maçta tek taraflı sertliğe izin verildi. Ama genelde iyi mücadele ettik. Tabii fark açıldıktan sonra böylesine iyi bir takımı tekrar yakalamak kolay değil. İyi mücadele ettik, hatalarımız da iyi yaptığımız şeyler de oldu. Bundan sonra yine elimizden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğiz. Fenerbahçe Beko' yu tebrik ediyorum. Önümüzde 20 günlük bir milli takim arası var. Milli takımımızın başarılı olması hepimizin en büyük arzusu ancak bazı maçların ertelenmesi, bazılarının oynanacak olmasi anlaşılır gilbi değil. Benim de milli takım antrenörlüğü yaptığım dönemde lige 1 hafta ara verilirdi. Bu seferki ara hem çok uzun hem de ligde oynayacağımız maçları sıkıştıracak. Biz de diğer takımlar gibi cumartesi günü maçımızı oynayabilirdik ya da Avrupa kupası oynamayan takımlarımızın maçları ertelemeye girebilirdi. Böylelikle ileriki tarihlerde program sıkıştırılmazdı. Ama illa ki erteleme olacaksa, sistemin adil yürüyebilmesi için tüm hafta maçlarının ertelenmesi daha uygun olurdu."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bostanlıspor Oryantiring’e 4 Madalya
Sonraki Haber Dört Kitap Kafe İzmirlilerin hizmetinde

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?