ANA SAYFA > SPOR > Bostanlıspor Oryantiring’e 4 Madalya

Bostanlıspor Oryantiring’e 4 Madalya

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bostanlıspor Oryantiring’e 4 Madalya

Altunspor Kulübü tarafından Cumhuriyetimizin 99. Kuruluş Yıldönümü nedeniyle düzenlediği 29 Ekim Kupası Oryantiring Yarışmalarında Bostanlıspor 4 madalya kazandı.

Menemen Gölpark’ta düzenlenen yarışmalarda Bostanlıspor’dan Erkekler 12 Kategorisinde Umut Özdağ birinci olarak kürsüye çıktı. Cansın Kesbiç Kadınlar 16 kategorisinde ikinciliği elde etti. 
Kadınlar 18 Kategorisinde Ezo Er ikincilik, Selen Özgenç de üçüncülük elde ederek kürsüde Bostanlıspor’u temsil etti.
Bostanlıspor Oryantiring antrenörü, Türkiye Şampiyonu milli sporcu Büşra Altun, kendisi gibi bazı sporcuları bu yarışmada dinlendirdiklerini belirterek, “daha çok tecrübe kazanmaları için gençlere şans tanıdık. Bostanlıspor ve kardeş kulübü Altunspor ile pilot takımlarımız Karşıyaka Starları ve İzmir AES yeni sezonda İzmir’i başarıyla temsil etmeye devam edecekler” dedi. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bostanlıspor Türkiye Bisiklet Şampiyonası'nda genel klasmana girdi
Sonraki Haber Sarıca: Üçüncü periyotta tek taraflı sertliğe izin verildi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?