ANA SAYFA > SPOR > Sarıca: Üç kulvarda da iddiamız geçerli

Sarıca: Üç kulvarda da iddiamız geçerli

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sarıca: Üç kulvarda da iddiamız geçerli

Pınar Karşıyaka'da coach Ufuk Sarıca yarıştıkları üç kulvarda da iddialarının geçerli olduğunu söyledi.

Sarıca “Mücadele ettiğimiz kulvarlar göz önünde bulundurulduğunda, oynanan maçları alt alta koyduğumuzda, Türkiye Basketbol Ligi’nde bulunduğumuz nokta çok doğru. 2014-15 sezonunda en önemli hedeflerimizden biri Cumhurbaşkanlığı Kupası’nı almaktı. Bu yüzden çok formda başladık ve en önemli hedeflerimizden birini gerçekleştirdik. Bu formla beraber ligde çok önemli galibiyetler aldık. Birinci devreyi daha fazla galibiyetle tamamlayabilirdik. Daha iyi bir noktada olabilme ihtimalimize rağmen, takımın şu anki durumundan dolayı mutluyum” dedi.

Erkan Veyseloğlu ve Cemal Nalga transferleri ile rotasyonun biraz daha rahatladığını belirten Sarıca takımdaki her oyuncudan katkı almanın çok önemli olduğuna değinerek Türkiye Basketbol Ligi’nin ikinci devresinin daha da zor geçeceğini söyledi. Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadelenin üst seviyede olduğunu söyleyen Ufuk Sarıca “Yukarıya yakın olduğumuz kadar aşağıda da bize yakın olan takımlar var. Onlarda bizim şu anda olduğumuz noktada olmak istiyorlar. Sıralamaya bakarsak eğer, lider ile aramızda sadece 2 puan var. Bu yüzden ikinci devre daha da zorlu geçecek, çünkü ligde makas daraldı” dedi.

Son senelerde artan grafik sergileyerek ligi üst seviyelerde tamamlayan Pınar Karşıyaka'da Ufuk Sarıca bu süreçte sadece iç saha takımı olmadıklarını belirtti. “Kendi evimizde çok iyi oynuyoruz ama sadece iç saha takımı olmadığımızı, özellikle geçen sene playofflarda gösterdik” dedi. Hem Avrupa’da hem de Türkiye’de alınan deplasman galibiyetlerinin çok önemli olduğunu belirten Sarıca “Ligi ilk 4’te bitirmemiz bize playofflarda çok avantaj sağlayacak” dedi.

Türkiye Kupası hedefinin devam ettiğini sözlerine ekleyen Sarıca “Var olan hedeflerimize baktığımızda kolay değil. Sınırsız bir rotasyonumuz yok, ama hem Eurocup hem Türkiye Basketbol Ligi hem de Türkiye Kupası’nda zorlanacağımız dakikalar olacak olmasına rağmen hedeflerimizi gerçekleştirmek için elimizden geleni yapacağız” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Deniz Baykal: İzmir'e bir başka sevgi, saygı ve bağlılığımız var
Sonraki Haber Oda Orkestrası'ndan muhteşem başlangıç

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?