ANA SAYFA > SPOR > Sarıca: Sorumluluğumuz ve omuzumuzdaki yük daha da arttı

Sarıca: Sorumluluğumuz ve omuzumuzdaki yük daha da arttı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sarıca: Sorumluluğumuz ve omuzumuzdaki yük daha da arttı

Pınar Karşıyaka'yı şampiyon yapıp ilk kez Anadolu'dan bir takımı Avrupa'nın kulüp düzeyindeki en önemli basketbol organizasyonu olan Euroleague'e taşıyan antrenörü Ufuk Sarıca, "Sorumluluğumuz ve omuzumuzdaki yük daha da arttı" dedi.

Şampiyonluğun ardından hakları olan Euroleague hayaline de B lisansla ulaştıklarını hatırlatan Ufuk Sarıca, "İzmir ve ülke basketbolu adına büyük bir başarı kazandık. Türkiye'nin bu organizasyona ilk kez 4 takımla katılacak olması çok önemli. Tüm kentin bunun değerini bilmesi lazım. Bu seviyelerde kalıcı olup, daha büyük başarılar kazanmak için sağlam adımlar atmalıyız" ifadesini kullandı.

Bu arada şampiyon kadroda yer alan yıldız oyuncuları astronomik bedellerle rakiplere kaptıran Pınar Karşıyaka, yeni bir takım oluşturmak için kolları sıvarken Ufuk Sarıca, şunları söyledi:"Kalmasını istediğimiz oyunculara son teklifleri yaptık. Transferde arayıştayız. Yeni sezonda perşembe ve cuma günleri Euroleague'de dev ekiplerle oynayıp, cumartesi, pazar lig maçına çıkacağız. Tempoya ayak uyduracak, derinlikli bir kadro şart."Sponsor Yaşar Holding'in kendilerine çok daha heyecanla destek olmaya devam ettiğini hatırlatan Sarıca, "Alternatifli, başarılı olacak bir kadro için şartları zorlamamız gerekiyor" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Haber Bulunamadı
Sonraki Haber Büyük insanlık

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?