ANA SAYFA > SPOR > Sarıca: Son 46 maçının 39'unu kazanan bir Pınar Karşıyaka var sahada

Sarıca: Son 46 maçının 39'unu kazanan bir Pınar Karşıyaka var sahada

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sarıca: Son 46 maçının 39'unu kazanan bir Pınar Karşıyaka var sahada

ING Basketbol Süper Ligi'nde Büyükçekmece Basketbol'u farklı yenen Pınar Karşıyaka'da Başantrenör Ufuk Sarıca mücadeleyi değerlendirdi.

Sarıca'nın değerlendirmesi şöyle: "Bugün, çok konsantre ve çok enerjik bir oyun oynadık. Zaten devam eden bir başarımız ve formumuz var. Geçen sene tam bu zamanda 23 maçta 20 galibiyetimiz varken yarıda kalmıştı. Bugün itibari ile 23 maçta 19. galiblyetimizi aldık. Yani genel olarak bakarsak son 46 maçının 39 tanesini kazanan bir Pınar Karşıyaka var sahada. Çok karakterli bir takım olduğumuzu söylememe gerek yok. Bugün yine sahada her zamanki gibi işini yapan ve birbiriyle oynamaktan zevk alan bir takım vardı. Keşke bu sezon kırdığımız rekorları taraftarımızla beraber salonda kutlayabiliyor olsaydık."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka tarihi rekorları kırdı...
Sonraki Haber İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden deprem brifingi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?