ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka tarihi rekorları kırdı...

Karşıyaka tarihi rekorları kırdı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka tarihi rekorları kırdı...

Son antrenmana maaşlarını alamadıkları için çıkmayan Pınar Karşıyaka, bugün Büyükçekmece Basketbol karşısında son yılların sayı atma rekorunu kırdı: 117-82.

Kaf Kaf, ayrıca üst üste 11. galibiyeti elde edip kulüp rekorunu yeniledi.
Helikopter kazasındaki şehitlerimizin anısına yapılan saygı duruşundan sonra başlayan maçın ilk periyotunda çekişme vardı. 4 dakikası 10-10 eşitlikle geçilen Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu'ndaki maçta Morgan ve M'Baye ile etkili olan Pınar Karşıyaka, son bölümde aradaki farkı açtı periyodu 29-17 önde tamamladı. İkinci periyodun başında Semih Erden, Kennedy ve Henry ile sayılar bulan Pınar Karşıyaka, son 5 dakikasına 44-29 üstün girdiği devreyi Taylor'un 3 sayılık basketiyle 25 sayı farkla 60-35 üstün bitirdi. 3. periyotta M'Baye ve Morgan'la farkı 33 sayıya çıkaran (72-39) ev sahibi ekip, üstünlüğünü devam ettirdiği periyodu 93-61 önde geçti.  Son periyotta üstünlüğünü sürdüren ve son dakikaları Türk oyuncuları ile oynayan Pınar Karşıyaka, maçı 117-82 kazandı.

Salon: Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Salonu
Hakemler: Mehmet Karabilecen, Kaan Büyükçil, Can Mavisu
Pınar Karşıyaka: M'Baye 26, Morgan 12, Taylor 10, Yunus Sonsırma 1, Metecan Birsen 10,  Mahir Ağva 4, Semih Erden 9, Onuralp Bitim 7, Kennedy 16, Henry 13, Nusret Yıldırım 9, Arca Tülüoğlu,
Büyükçekmece Basketbol: Farrell 8, Anderson 10, Oliver 12, Mert Celep 6, Olaseni 28, Burak Eşlik, Enes Berkay Taşkıran 4, Ömer Utku Al 7, Klobucar 7, Mehmet Fırat Alemdaroğlu

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kaymakam Çalışır denetimde...
Sonraki Haber Sarıca: Son 46 maçının 39'unu kazanan bir Pınar Karşıyaka var sahada

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?