ANA SAYFA > SPOR > Sarıca: Sezonun yarım kalması üzücü ancak öncelik sağlık

Sarıca: Sezonun yarım kalması üzücü ancak öncelik sağlık

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sarıca: Sezonun yarım kalması üzücü ancak öncelik sağlık

Pınar Karşıyaka Başantrenörü Ufuk Sarıca, yeni tip koronavirüs salgınından dolayı sezonun yarım kalmasını üzücü bulduğunu ancak önceliğin sağlık olduğunu bildirdi.

Sarıca, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiye Basketbol Federasyonunun (TBF), Kovid-19 salgınından dolayı ligleri şampiyon ilan etmeden ve küme düşme olmadan sonlandırma kararını olumlu değerlendirdiğini söyledi.

Salgınla mücadele sürecinde henüz normal düzene geçilmediği için verilen kararın doğru olduğunu kaydeden Sarıca, "Elbette sezonun yarıda kalması üzücü, verilen emekler, yapılan yatırımlar var. Ancak öncelik sağlık. Bu süreçte oyuncular, teknik adamlar, idareciler, sektörde çalışanlar var, onların sağlığı risk edilemezdi." dedi.

Sarıca, Pınar Karşıyaka olarak kendi açılarından çok iyi giden bir sezon olduğunu belirterek, şöyle konuştu: "Ligde uzun süre lider olarak yolumuza devam ettik. 23. haftanın ardından da 2. sırada yer alıyorduk. FIBA Avrupa Ligi'nde de yarı finale yükselmiştik. Elbette daha fazla hayalimiz vardı. 3 sene aradan sonra Karşıyaka'ya ve ING Basketbol Süper Ligi'ne de yeni bir heyecan getirmiştik. Gönül isterdi ki ligi oynayarak tamamlayalım ancak her şeyin başın sağlık. Bu süreçte başta sağlık çalışanları olmak üzere özverili çalışan herkese teşekkür ederim. İnşallah önümüzdeki sezonu sağlıklı bir şekilde açarız."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 1 Kızgın 0
Önceki Haber Ramazan’da doğru beslen sağlıklı yaşa
Sonraki Haber Açık hava sineması için kayıtlar 19 saniyede doldu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?