ANA SAYFA > SPOR > Sarıca: Seyircisiz maç oynamak istemiyoruz...

Sarıca: Seyircisiz maç oynamak istemiyoruz...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sarıca: Seyircisiz maç oynamak istemiyoruz...

TBF Disiplin Kurulu'nun verdiği 2 maç seyircisiz oynama cezasının birincisini TED Kolejliler maçında çeken Pınar Karşıyaka'da coach Ufuk Sarıca dertli.

Ufuk Sarıca, "Tribünlerde seyirci olmadığı için oyun daha yumuşak geçti. Her maçımızı seyircimiz ile oynamak istiyoruz. Seyircimiz bizim en büyük silahımız" dedi. Takım olarak oyuna çok kötü bir giriş yaptıklarını ancak ikinci periyotta toparlandıklarını ifade eden Ufuk Sarıca, "Son periyotta rakip, 19 sayı farktan 5 sayı farka kadar geri geldi. İyi bir galibiyet oldu ama savunma anlamında maçtan memnun değiliz" diye konuştu.
ULEB Avrupa Kupası maçında Beşiktaş İntegral ile oynayacaklarını ifade eden Ufuk Sarıca, karın kası yırtığı bulunan Barış Hersek'in, 20 gün dinlenmesi gerektiğini, bu karşılaşmada forma giyemeyeceğini söyledi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bostanlıspor basketbolda Bursaspor hazırlıkları hız kazandı...
Sonraki Haber Rektör Prof.Dr.Akhan öğrencileri dinledi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?