ANA SAYFA > SPOR > Sarıca: Pes etmeyerek öndeki baskımızla kazanmayı başardık

Sarıca: Pes etmeyerek öndeki baskımızla kazanmayı başardık

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sarıca: Pes etmeyerek öndeki baskımızla kazanmayı başardık

ING Basketbol Süper Ligi'nde Fenebahçe Beko'yu mağlup eden Pınar Karşıyaka'da Başantrenör Ufuk Sarıca mücadeleyi değerlendirdi.

Sarıca'nın değerlendirmesi şöyle:  “Müthiş bir gece yaşadık. Çok değerli bir takıma karşı önemli bir galibiyet aldık. Turkish Airlines EuroLeague’de iki gün önce kendileri için kötü bir sonuç almış olabilirler ama kadro olarak baktığımız zaman küçümsenmeyecek ve çok ciddi oyunculara sahip bir takım. Zaten maçın içerisinde ilk yarı biz kendimiz gibi oynamadığımız için skoru da uzun süre önde götürdüler ama şunu hep söylüyorum, ilk yarıda sahada oynayan takım bizim takımımız değildi. Ne serbest atış atabildik ne dış atış atabildik… Savunmada da kötüydük, ribaundlarda da geri kaldık ama ikinci yarı müthiş bir geri dönüş yakaladık. Bundan da daha önemlisi bence fark yeniden açıldı, yeniden öne geçtiler ve 19 sayı farktan gelerek rakibimizi yakaladık. Bunlar benim için bir koç için çok değerli şeyler. Sonunda da maçın bitimine 4,5 dakika kala 11 sayı ile geride olmamıza rağmen pes etmeyerek öndeki baskımızla kazanmayı başardık. Böyle bir galibiyet tabii ki lig maratonu için çok önemli, sıralama açısından çok önemli. Takımların özgüveni için bir EuroLeague takımını yenmek hem de bizim en büyük desteğimizden yoksun olarak taraftarsız bir şekilde yenmek, taraftarlarımız bugün belki ruhları ile buradaydı. Biz o mücadeleyi verdik, galibiyeti de buradan taraftarlarımıza armağan ediyoruz. Sonuçta maçı bırakmayan bir takım var, bence böyle olmalı. Üç gün önce son topta kaybettik, bugün de sonunda gelip kazandık. Tüm oyuncularımı kutluyorum. Fenerbahçe Beko’ya da bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum.”

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 2 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Başkan Karadeniz'den, gönüllülere teşekkür
Sonraki Haber Depremde evini ve işini kaybeden apartman görevlilerine işe alımda öncelik verilecek

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?